Villa Niipala

Villa Niipala – Päärakennus 140m2 

Villa Niipala on vuonna 2018 täysin uudistettu monikäyttöinen maatilan päärakennus, joka sisältää salin, kodikkaan tupa-keittiön, lasitetun maisematerassin, ylellisen saunaosaston ja kaksi majoitushuonetta. Lisäksi rakennuksessa on valmistuskeittiö ateriapalveluihin.

Ympäröivä maalaisluonto on vahvasti läsnä kaikissa huonetiloissa suurien ikkunoiden välityksellä. LIsäksi käytössä on taloa ympäröivä omenapuutarha, jonne pääsee  pääoven lisäksi mm. suoraan terassilta ja salista. Rakennuksen kunnostuksessa on käytetty laadukkaita ja terveellisiä luonnonmateriaaleja tuomaan harmoninen kokonaistunnelma: paikallisen yrittäjän savipinnoitettuja seiniä, kotimaista tammiparkettia ja paljon tilan omalla kenttäsahalla ja puuverstaalla valmistettua puupintaa.

Villa Niipalaan mahtuu juhlimaan 40-50 henkilöä. Rakennuksen sali toimii myös kokoustilana, jossa kokouspöydän ääreen mahtuu 12 henkilöä. Seminaari- ja koulutustilaisuuksissa saliin mahtuu max. 24 henkilöä.

Kokousvaraus alkaen 150€ (2h)

Päivävaraus alkaen 350€

Vuorokausi alkaen 500€

Viikonloppu alkaen 700€

Villa Niipala on mahdollista vuokrata myös majoituskäyttöön. Kaksi suurta erillistä makuuhuonetta tarjoavat vaivattomasti majoitustilat 3-4 hengelle per huone. Levitettävän sohvan avulla majoituskapasiteetti kohoaa 9 henkilöön. Koko tila saunaosastoineen on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. 

Majoitus Villa Niipalassa – kysy tarjous!


 Pyydä tarjous: [email protected]